Søgemaskineoptimering

Sørg for at dukke op i Google når dine kunder søger efter dine produkter og services. Det gør du ved at arbejde med de retningslinjer Google har udstukket. Søgemaskineoptimering er stadig blandt de bedste og mest effektive metoder til at få flere relevante besøgende på dit websitet.

Vi benytter de retningslinjer som google udstikker samt den erfaring vi har samlet over de sidste 15 år. Vi tilbyder en samlet pakke, hvor vi gennemgår alle aspekter og sikre at alt er TipTop, men hvis du ønsker at vi løser enkelte elementer af optimeringen og du selv arbejder med de øvrige, kan det også lade sig gøre. Læs om de øvrige alle vores løsninger på de næste sider.

Vi tilbyder :

Teknisk søgemaskinetoprimerings analyse:

Vi starter de fleste projekt er med en tekniske analyse af dit website, her afdækker vi eventuelle problemer med dit site, og kommer med anbefalinger til hvad du skal arbejde med

Keyword analyse:

Det vigtigt at få afdækket hvilke ord dine kunder benytter når de søger efter dine produkter og services. Vi benytter data og statistik fra flere forskellige kilder til at finde de mest relevante søgeord.

Onpage analyse:

Få  en analyse af hvordan du benytter dine  søgeord sammen med dine tekster, vi går ind og analyser placeringerne af søgeordne på dine side, vi går også ind og kigger på dine tekster og hvordan de passer sammen med Googles retningslinjer. Du får en samlet gennemgang, der anviser konkrete tiltag der kan forbedre dine placeringer.

Samlet pakke:

Få et samlet tilbud på ovenstående, således at du hurtigere kommer i mål, med optimeringen af dit site.

Tøv ikke med at kontakte os