AdWords Hjælp Start-up

Hvis du gerne vil I gang med AdWords og er i tvivl om hvordan du kommer det? og hvis gerne vil have kontrol med processen. Så tilbyder vi, at sætte dig godt igang. Vi har mange AdWords specialister, der er klar til at hjælpe dig.

Du får en god start på AdWords og vi sikre dig et godt udgangspunkt til selv arbejde videre med AdWords, som konsulenthus tilbyder vi også et løbende abonnement, hvor vi kan varetage hele eller dele af det faste arbejde med optimering af AdWords.

Få et godt tilbud på AdWords

Vi har samlet en pakAdwords ekspertke til dig, den indeholder alt det, du skal bruge for at  succesfuldt igang

Samme finder vi udgangspunktet for dig og din forretning, herefter laver vi, de indledende analyser og vi opsætter din konto og sørger for integration til din Google Analytics konto. Alt dette tager vi kun 2500,- for

Hvordan arbejder vi med AdWords

Med et udgangspunkt i din forrentning, dine produkter og dine kunder  analyserer vi de mest relevante søgetermer. Vi benytter vores mange årige erfaring og forskellige anerkendte datakilder.

Vi sætter din AdWords konto op efter best practice så den er let at arbejde videre med for dig. Vi søger selvfølgelig for at din AdWords konto linkes korrekt sammen med din Google Analytics konto. Du får overleveret kontoen efter den er sat op.

Til sidst udarbejder vi en optimeringsplan, der på en let og overskuelig måde viser hvilke tiltag du med fordel kan implementere på dit websitet for at få endnu mere ud af dine AdWords.