Verdens mesterskaberne i Massage – Sponsor

WM i massage bliver afholdt for første gang i Danmark i 2017 og vi er stolte over at vi kan får lov til at sponsorer projektet. Vi bidrager selvfølgelig med vores kompetencer og sikre en velfungerende digital kommunikations platform.

WM bliver afholdt d. 3. og 4. juli 2017 i København, se adresse og detaljer her.

Formålet med mesterskaberne er udvikle og præsenterer de forskellige tekniker der bliver arbejdet med i over hele verden. Det er selvfølgelig en konkurrence, men også en mulighed for at finde professionel inspiration.

Kennedy Solutions, hjælper med at sikre synligheden af konkurrencen, gennem SEO og et teknisk korrekt website.

 

Formand for IMA Jeppe Tengbjerg mødes med repræsentanter fra Lotus Publishing hr Jon Hutchings og fru Hannah Niesler ved lokalerne for VM i Massage 2017 i København.
Formand for IMA Jeppe Tengbjerg mødes med repræsentanter fra Lotus Publishing hr Jon Hutchings og fru Hannah Niesler ved lokalerne for VM i Massage 2017 i København.

 

Ny kunde til mailmarketing

Det er altid super fedt, at få lov til at hjælpe en virksomhed med at blive bedre. I dag har vi lavet et samarbejde med en ny kunde om at hjælpe dem til at få mere ud af deres “nyhedsbrev”. De sender et nyhedsbrev ud en gang om måneden, med branche -og produktnyheder samt tilbud.

Vores opgave bliver at hjælpe dem til at få mere ud af den indsats de laver.

Det første vi har gjort er at sætte sporing og tracking rigtigt op. De benytter mailchimp og har Google Analytics på deres site, det betyder at vi ret hurtigt har kunne opsætte en custom rapport i GA, som viser resultaterne af de enkelte kampagner og der med hjælper den løbende optimering.

Vi starter med en workshop, hvor vi viser best-practice indenfor mailmarketing og hvordan de  helt lav praktisk skal bruge det til deres setup. Her i starten optimere vi nyhedsbrevene i samarbejde inden de sendes ud, på længere sigt skal vi arbejde med splittest i både mailchimp og i Google Analytics.

Vi glæder os til at komme igang!

 

Kontakt os på telefon +45 3115 7645 eller email kontakt@kennedy-solutions.dk

 

Email marketing – Ny kunde

Så har vi fået lov til at hjælpe endnu en kunde med at udnytte deres mail database optimalt.

Vi har flyttet kunden til et nyt nyhedsbrevssystem (Mailchimp) og opsat en synkronisering mellem deres medlemsdatabase og Mailchimp – således at de kun opdatere medlemmer et sted.

De har nu fået en meget høj leverance sikkerhed og de kan se hvordan deres mails bliver åbnet og læst.

De har fået udarbejdet en ny lækker mail skabelon, som passer til deres medlemmer og kunder.

 

Se hvad vi kan tilbyde til dig.

kontakt os nu:

T: 3115 7645

E: kontakt@kennedy-solutions.dk

Eller læs mere her:

Kursus i Email marketing

Lad os sætte det optimalt op for dig.

Online markedsføring har 3 gange så stor effekt som offline markedsføring

 

vinderne af DM i Massage 2015

 

I den forgangene weekend er der blevet afholdt DM i Massage, det har været et super arrangement og vi er glade for, at vi har kunnet bidrage med vores sponsorat og kompetencer. Tillykke til vinderne godt gået. Preben som fik Guld, Helle som fik Sølv & Janne som fik Bronze 

Ved sammen arrangement præsenterede Tengbjerg Master Class deres undersøgelse om Massører og deres kunder. Der kom nogle meget interessante resultater frem. Der kommer et link til rapporten når den bliver offentlig gjort.

Det jeg fandt meget interessant, var at Massørerne kun bruger ca. 8% af deres ressourcer på Google og 21% på visitkort. Man kan læse af klienterne svar at Online markedsføring har ca. 3 gange så stor betydning for deres valg som offline markedsføringen har.

Så budskabet er klart, er du ikke ordentligt sat på internettet så er det bare med at komme i gang. Du kan komme langt selv en Facebook side, en hjemmeside lavet i WordPress og gratis hjælp fra Google til opsætning af annoncer.

Du kan selvfølgelig også kontakte os, så hjælper vi dig i gang, så kan du være i luften næsten med det samme.

MasterClass

Nyt samarbejde med Conte Scandinavia.

Kennedy Solutions er meget stolte over at blive udvalgt til at hjælpe Conte Scandinavia med deres online markedsføring.

Conte Scandinavia forhandler bl.a. strømper og herreundertøj, samt leggins og jumpsuits til kvinder og piger. Men det er især som forhandler af strømpebukser og dameundertøj at Conte Scandinavia har udmærket sig, og i dag placere sig som en af Europas førende forhandlere.

Det er der en helt særlig grund til, Conte Scandinavia har nemlig siden 1997 leveret super lækre strømpebukser og undertøj af meget høj kvalitet til kvinder, teenagere og piger i hele Europa.

Conte Scandinavia har et meget stort og varieret udvalg af strømpebukser. I Conte Scandinavia forhandles strømpebukser helt op til 220 DEN – fås kun hos Conte Scandinavia –, smarte mønstrede og vævede strømpebukser til fest eller hvis du bare vil se lidt ekstra lækker ud, strømpebukser med opstrammende effekt og den helt almindelige plain strømpebuks i et væld af farver.

Komfort og velvære at nøje indtænkt i Conte Scandinavias strømpebukser. Det er også derfor Contes strømpebukser aldrig kommer i one-size. Contes strømpebukser kommer altid i størrelser for at give den mest optimale komfort. Der er kræset for detaljen med forstærkninger ved alle syninger, behagelige flade syninger og bomuld i skridtet. Conte Scandinavia bruger kun økologisk bomuld.

Leggins er i ekstra kraftig, blød og lækker kvalitet, nogen modeller er med opstrammende effekt. Leggins forhandles med stor succes til både kvinder, teenagere og piger.

Kennedy Solutions skal primært levere søgemaskineoptimering til Conte.dk, og der ud over kan Conte Scandinavia trække på alle kompetencerne Kennedy-Solutions besidder, det betyder at Kennedy Solutions også levere Google Analytics, keyword tracking og Rapportering.

Henrik Keller fra Conte.dk udtaler ”… Vi har store forventninger til samarbejdet, og Kennedy Solutions kommer med de bedste anbefalinger, vi har allerede oplevet Kennedy Solutions professionalisme og høje kompetencer…”

Du kan se Conte Scandinavias fulde udvalg af strømpebukser, Leggings og Dameundertøj her.

 

Gennemgang af Screaming Frog

Jeg har altid været glad for at benytte et desktop værktøj til af afdække de interne links på sitet. Jeg har for det meste benyttet mig af Xenu. I nedenstående video benytter jeg Screaming Frog som er et dedikeret værktøj til  SEO. Super godt værktøj. Den fulde version koster penge.

 

Opdatering:

Linket til Screaming frog er blevet efterspurgt.

Se det her screaming frog

 

DM i Massage – Sponsorat

Kennedy Solutions sponsorere DM i Massage 2016. Det er et meget spændende projekt,  ud over at der bliver afholdt selve mesterskabet, bliver der også fremlagt konklusionen på en større undersøgelse af massage markedet i Danmark, set både fra klienterne og behandlerne. Jeg glæder mig meget til at se resultaterne.

/JB

Link : DM i Massage 2016